winkelmandje 
menu

Over mij 

De cirkel is weer rond.

Als meisje van vijf, leerde mijn moeder mij al breien. Ik breide alles wat los en vast zat.

Mijn lagere schoolperiode vond ik niet prettig; alleen de handwerkles vond ik geweldig. Daarna moest ik naar de ULO van mijn ouders. Dat vond ik maar niks, bakte er ook niet veel van, leren was niet mijn hobby. Ik wou naar de huishoudschool. En zo geschiedde, theorie en praktijk werden afgewisseld. Ik voelde me als een vis in het water.

Na 3 jaar huishoudschool volgde ik de INAS opleiding, en liep een stageperiode in Licht en Kracht in Assen. Daar leerde ik mijn echtgenoot Richard kennen, in Wolfheze volgde ik een opleiding als Arbeidstherapeute.

Na 3 jaar Wolfheze zijn we getrouwd en zijn onze 4 kinderen geboren. Mijn ideaal was moeder worden. We kochten een huisje met veel grond in het Drentse dorp Valthe. Ik was een actief, en meedenkend Vrije School ouder en hielp mee de V.S. in Emmen van de grond te krijgen.

Inmiddels zijn wij een trotse Opa en Oma, en genieten van onze kinderen en kleinkinderen.

Mijn bedrijf Wolletje Winterlok, heb ik beëindigd en heb nu alle tijd om mijn hobby, het breien en het poppenmaken weer op te pakken. De cirkel is rond, ik ben geëindigd waarmee ik ooit begonnen ben, een speelgoedatelier, voor het maken van poppen om mee te spelen, te knuffelen en om van te houden. Het is heel leuk de poppen mooi aan te kleden en dan komt mijn grote hobby, het breien, nu weer goed van pas.

Nu opnieuw een webshop online gezet, om mijn creaties overzichtelijk aan jullie te tonen.

Tjardi de Wolff.